Εκπαιδευτικό Προσωπικό

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Παράλληλα με την τεράστια επαγγελματική του εμπειρία ως Executive Chef και Chef σε μερικά από τα σημαντικότερα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ελλάδας, αλλά και της Γερμανίας,  έχει να επιδείξει σημαντική εκπαιδευτική εμπειρία σε σχολές μαγειρικής, όπου για πολλά χρόνια μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του – και κυρίως την αγάπη του για τη μαγειρική.

ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ

ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ

Οι πολυετείς σπουδές στον Τουρισμό, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά και Μεταπτυχιακό στο Marketing σε συνδυασμό με την πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του ξενοδοχειακού management σε μεγάλα ξεονοδοχειακά συγκροτήματα της Κρήτης τον καθιστούν τον πλέον κατάλληλο για να μεταφέρει εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες σε νέους που επέλεξαν να ασχοληθούν με τον Τουρισμό.

ΚΟΥΤΣΟΥΠΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ

ΚΟΥΤΣΟΥΠΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ

Πέρα από την Πιστοποίηση άριστης γνώσης της Γαλλικής γλώσσας, ξεχωρίζει για τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει ως καθηγήτρια της Γαλλικής στον τομέα του Τουρισμού και κυρίως στην μαγειρική ορολογία.

ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Απόφοιτη του ΑΤΕΙ Αισθητικής Αθηνών. Διαθέτει  τεράστια επαγγελματική εμπειρία στα μεγαλύτερα Κέντρα Αισθητικής της χώρας. Την τελευταία δεκαετία ασχολείται εντατικά με τη διδασκαλία σε εκπαιδευτικά ιδρύματα επαγγελματικής κατάρτισης. Για το λόγο αυτό φροντίζει να είναι πάντα ενήμερη για τις τελευταίες εξελίξει στην Αισθητική.

ΣΠΑΝΟΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΣΠΑΝΟΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Πτυχιούχος Χημικός του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολόκληρη η πολυετής επαγγελματική  της εμπειρία επικεντρώνεται  στη διδασκαλία Χημείας, Οινολογίας, Χημικής Τεχνολογίας σε διάφορες εκπαιδευτικές βαθμίδες

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ

Πτυχιούχος  σχολής τουριστικών επαγγελμάτων και απόφοιτη Γαλλικής  τουριστικής σχολής του Στρασβούργου, με ειδίκευση στην ειδικότητα οινοχόου-sommelier. Είναι διευθύντρια ξενοδοχείου και στέλεχος σε γραφείο γενικού τουρισμού, συνεπώς μπορεί να μεταφέρει σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες στους σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

ΜΠΙΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΠΙΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Με εμπειρία στη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας και σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και την Κοινωνιολογία, σε συνδυασμό με διαρκή επιμόρφωση στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, και ειδικά στη γερμανική γλώσσα

ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΕΛΙΝΑ

ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΕΛΙΝΑ

Απόφοιτος τμήματος Διαιτολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Δημόσια υγεία και διοίκηση υπηρεσιών υγείας. Έχει συνεχή επιμόρφωση μέσα από σεμινάρια και συνέδρια αλλά και συμμετοχές στην οργάνωση ημερίδων διατροφής. Παράλληλα διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στην πόλη των Χανίων.

ΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Με σπουδές Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Τραπεζικής. Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων στο μητρώο του ΕΟΠΠΕΠ και ΛΑΕΚ με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΜΗ

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΜΗ

Καθηγήτρια ξένων γλωσσών με 15ετή πείρα. αγγλικά και ισπανικά με πολυετείς σπουδές και εργασία σε μεταφράσεις και συνεχομένη εκπαίδευση στον τομέα διαχείρισης των σπουδαστών και της μάθησης γενικά.

ΤΣΑΚΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΤΣΑΚΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Σπουδές στα οικονομικά και σε εξέλιξη μεταπτυχιακού διπλώματος στις τουριστικές επιχειρήσεις. έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και εργάζεται σε τουριστικά πρακτορεία-εταιρείες.

ΝΙΝΙΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΙΝΙΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Πτυχιούχος ζαχαροπλάστης με πολυετή εμπειρία στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας αλλά και σε επιχειρήσεις αρτοζαχαροπλαστικής.

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Πτυχιούχος αισθητικός ΑΤΕΙ με συνέχεις ενημερώσεις και γνώσεις στο αντικείμενο. Φυσικά έμπειρη εκπαιδεύτρια σε δημοσιές και ιδιωτικές σχολές.

ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Επαγγελματίας στο τομέα του επισιτιστικού τμήματος σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. η συνεχής του πορεία και εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού, τον καθιστούν κατάλληλο για την εκπαίδευση των σπουδαστών

ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Είναι απόφοιτος τμήματος στελέχους διοίκησης και οικονομίας στον τομέα του τουρισμού με πολυετή εμπειρία σε τουριστικά γραφεία οπότε και κρίνεται κατάλληλη στην διδασκαλία των συγκεκριμένων τμημάτων.

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πτυχιούχος τουριστικών και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενήλικων. Χρόνια απασχολούμενος στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση με άριστη γνώση του αντικειμένου λόγω απασχόλησης του σε επιχειρήσεις τουρισμού.

ΣΥΜΙΑΝΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ

ΣΥΜΙΑΝΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ

Πολυετείς σπουδές σε οικονομικά και μάρκετινγκ αλλά και σε διδασκαλία σε πιστοποιημένες σχολές.

 ΓΙΟΡΝΤΑΜΗΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Πτυχιούχος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Aegean Omiros College και με εξειδίκευση στο Human Resources Management του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον είναι Διπλωματούχος στην εκπαίδευση κρασιών καιποτών (WSET London) αλλά και στη Μαγειρική Τέχνη.

 

 

 

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

  Πτυχιούχος Μαγειρικής Τέχνης και με Πιστοποίηση από την ACTA. Με εμπειρία στην εκπαίδευση και διαρκή κατάρτιση με μεγάλη συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια.

 

 

 

ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΑΛΑΪΤΑ

Πτυχιούχος Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Αισθητικής. Έχει επιπλέον πτυχία ονυχοπλαστικής και νοσηλευτικής από Ι.Ε.Κ.  Επιπρόσθετα είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

 

 

 

ΜΠΟΥΧΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Πτυχιούχος Τουριστικής Εκπαίδευσης Μαγείρων και Επαγγελματικής Κατάρτισης Μαγειρα-Ζαχαροπλάστη. Πιστοποιημένος από την ACTA. Επιπλέον διαθέτει εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων.

 

 

 

 

ΤΕΡΕΡΑΚΗ ΟΛΓΑ

Απόφοιτος Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γνώστης Ξενοδοχειακών Προγραμμάτων Κρατήσεων και Εμπορικής Διαχείρησης και με πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε τουριστικές επιχειρήσεις.

 

 

 

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΡΙΤΑ)

Πτυχιούχος ΑΤΕΙ Κρήτης τομέα οικονομίας και διοίκησης, τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων. Καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας με πολυετή εμπειρία και διαρκή επιμόρφωση (συνέδρια, σεμινάρια).

 

 

ΑΣΛΑΝΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ

Απόφοιτος Μαγειρικής, με συνεχή κατάρτιση μέσω σεμιναρίων και συνεδρίων. Με 15 έτη επαγγελματική εμπειρία και πολλές διακρίσεις στο χώρο της μαγειρικής, είναι κατάλληλος να μεταφέρει γνώσεις και εμπειρίες στους σπουδαστές.

 

 

 

ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Πτυχιούχος Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής. Κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Επιστήμη και Μηχανική Περιβάλλοντος από το τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Με εμπειρία και στη διδασκαλία.