Διοικητικό Προσωπικό

Δινοπούλου Κατερίνα

Διευθύντρια
Katerina Dinopoulou

Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΕΑΠ) με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης, Πολυτεχνείου Κρήτης) και στις Πολιτικές Επιστήμες (Σχολή Κοινωνικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Κρήτης). Από το 1999 ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων, ως υπεύθυνη Υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για ανέργους και εργαζόμενους στο παράρτημα του Κ.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ στα Χανιά.

Από το 2009 ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη διοίκηση του παραρτήματος.

Κώτσογλου Κυριάκος

Συντονιστής Εκπαίδευσης
Katerina Dinopoulou

Διδάκτωρ του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία, οι οποία περιλαμβάνει διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες της Κρήτης μέχρι σήμερα, όπου κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους του νησιού. Από το 1999 συνεργάζεται με το Κ.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ ως συντονιστής Ενεργειών Κατάρτισης και ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων.

Παράλληλα έχει ασχοληθεί και με τα Κοινά, ως Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανιών (2008-2010) & ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης (2014-σήμερα).

Σπαντιδάκη Ανδριάνα

Διοικητικό Προσωπικό
Spantidaki Andrianna

Πτυχιούχος Πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από την έναρξη της λειτουργίας του ΙΕΚ ανήκει στο Διοικητικό Προσωπικό και με την ευγένεια και το ήθος που τη διακρίνει εξυπηρετεί σπουδαστές και εκπαιδευτές σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική ανάγκη προκύψει.

Μπουντουράκη Δέσποινα

Σύμβουλος Εκπαίδευσης
Mpountouraki Despoina

Διαθέτει  σημαντική εμπειρία ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης, κυρίως σε εκπαιδευτικά ιδρύματα με ειδικότητες του Κλάδου του Τουρισμού.  Η συνεχής ενημέρωση της πάνω στις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα εκπαίδευσης την καθιστούν το πλέον αρμόδιο στέλεχος για να συμβάλλει στην έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση γονέων και μαθητών.

Νάση Βασιλική

Σύμβουλος Εκπαίδευσης

nasi

Με σπουδές λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Η εμπειρία της στην εκπαίδευση είναι μεγάλη ως η ίδια πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων στο μητρώο του ΕΟΠΠΕΠ και ΛΑΕΚ σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, αναλαμβάνει την ενημέρωση γονέων και σπουδαστών με συνέπεια και εγκυρότητα.